Loungesets

Bent u op zoek naar een mooie steigerhouten loungeset of losse bank? Zoek dan niet verder. Bij SteigerLUXE heeft u volop keuze. Groot, klein, met of zonder hoek. Voor ieder wat wils. Wij leveren kwalitatieve steigerhouten loungesets en banken voor een betaalbare prijs.

Hoekielounge Impressie Tool

Om u een idee te laten krijgen van onze beschikbare houtbehandeling en verschillende kleuren kussens. Kunt u via onderstaande Tool een samenstelling maken van de door u gewenste kleur combinaties. Let op: kleuren kunnen enigzins afwijken van de werkelijkheid.

KLIK op verschillende kleur combinaties voor de juiste impressie.

 

KLIK op de Kussen Kleuren

zwart
olijf
antraciet
kobalt
fuchsia
limegreen

KLIK op de Behandeling Kleuren

naturel
whitewash
greywash
blackwash

Kussens

SteigerLUXE leverd hiervoor ook loungekussens (ALL-Weather) van verschillende diktes en kwaliteit schuimrubber. De kussens kunnen eventueel ook los besteld worden. Wilt u meer informatie stuur dan een mail naar info@steigerluxe.nl met de maten, dikte en gewenste kleur van de te bestellen kussens.

Beleving

Lekker loungen in de tuin of in huis met een heerlijk drankje erbij. Wij bieden deze ‘beleving’ aan in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Hieronder het overzicht met daarbij de prijzen. Staat uw afmeting er niet bij? Bel ons dan voor de mogelijkheden…